Startsida

Kinda solenergi AB
din lokala solcellsleverantör.

Vi strävar efter att vara det självklara valet för vårt närområde både när det gäller priser och service det ska alltså kännas tryggt att köpa solceller av oss. Vårt arbetsområde är i huvudsak södra Östergötland och norra Småland.

Huawei LUNA2000 batteri

Huawei har ett hemmabatteri speciellt för SUN2000 batteridrivna växelriktare: LUNA2000. Detta lättinstallerade batteri har en modulär struktur, vilket gör det möjligt att sätta ihop önskad kapacitet från 5 till 15 kWh i steg om 5 kWh. Batteriet erbjuder 100 % urladdningskapacitet (DoD) och har en integrerad energioptimering.

Offgridlösningar

Vi tillgodoser olika typer av offgridlösningar till fastigheter som idag saknar en nätanslutning. Anläggningarna kan se väldigt olika ut beroende på vilket behov kunden har. Någon kanske bara vill kunna driva ett kylskåp i stugan på sin ö sommartid, då räcker det med någon enstaka solcell och ett par batterier.

Allmän info om solceller och Grönt teknikavdrag

Det finns möjlighet att göra avdrag för Grönt teknik när du installation något av följande. Solceller 14,55% Batterilager 48,5% Laddstation 48,5% Solelportalen – en vägledning om solceller hittar du på (energimyndigheten.se).

Kundnöjdhet i fokus

Vi arbetar med ett brett sortiment av produkter för att tillgodose den bästa och mest
prisvärda lösningen för varje specifik kunds förutsättningar.
Nu även med batterier i många av våra anläggningar.

Kund väljer

?

Kund väljer

?

Vi jobbar med stora kända leverantörer av både solceller och växelriktare.

Solcellsanläggningar anpassas efter dina behov

Kinda solenergi erbjuder följande tjänster som ger dig en komplett solcellsanläggning.

Solcellsanläggningar kan se ut på flera olika sätt och tack vare all vår kunskap och erfarenhet av att montera solceller så är vi specialister på att skräddarsy och anpassa ditt solcellssystem utefter behov och efterfråga.

Solceller för företag

Har du sommarstuga, fritidshus eller någonannan form av fastighet som saknar ström och som inte har tillgång till det fasta elnätet så har vi lösningen. Lösningen är alltså genom att installera solceller en såkallad offgridlösning. Det kan handla om allt ifrån att driva ett kylskåp vid specifika tillfällen till att faktiskt leva offgrid permanent. Hos oss är vi specialister och kan allt om att leva offgrid

Kinda Solenergi AB

070-270 29 91 / 0494-102 02

info@kindasolenergi.se

Följ oss på facebook

fyll på med mer text

Galleri & Referenser

Kinda Solenergi AB har många års erfarenhet och kunskap inom ämnet solenergi och solceller. Tack vare alla år i branschen kan vi hjälpa dig att välja rätt solcellssystem. Vi har hjälp många nöjda och glada kunder med gott resultat.